Outolinnut


Uuden kodin sisustaminen on edennyt hitaanpuoleisesti, sillä moni asia on korjauksen tarpeessa ja huoltoyhtiöstä ei ole kahden viikon jälkeenkään kuulunut mitään. Pakko myöntää, että minua alkaa jo hieman turhauttaa tämä staattisuus. Haluan jo tehdä tästä meille kodin! Haluan istua parvekkeella päiväkahvilla auringon paistaessa tai lukea e-kirjaa rankkasateen hakatessa laseja. Nyt siellä ei kuitenkaan voi tehdä oikein mitään, koska huoltoyhtiön pitäisi käydä hakemassa sieltä pois vanhat, käyttökelvottomiksi kuluneet lattialaudat. Hmph.

Kuten kuvasta huomaa, makuuhuoneen sisustus on tällä hetkellä melko koruton. Olohuonetta tai keittiötä en viitsi edes kuvata, sillä niissä vallitsee täysi kaaos. Sen sijaan ajattelin nostaa tässä postauksessa esille muutaman kuvauksellisen, erikoisen esineen, kuten aidon poronkallon ja täytetyn harakan. Harakan L on itse täyttänyt ja kallokin on peräisin jostain hänen kaverinsa taideprojektista. (Eläimet ovat kuolleet tapaturmaisesti, jos asia mietityttää teitä.)

Minusta on niin mahtavaa, että sisustusmakumme sopivat niin hyvin yksiin - pidämme molemmat retrosta, erityisesti 50-60 -luvuista, sekä luonnonmateriaaleista ja vähän oudoista ja makaabereistäkin sisustusyksityiskohdista. Näitä piirteitä tulette varmasti bongailemaan kotiamme esittelevistä kuvista.On tässä kyllä ollut kaikenlaista muutakin kuin vain huoltoyhtiön odottelua - lauantaina olimme ystävän häissä Helsingissä. Luottokorkokenkäni, joilla olen jo juhlinut yhdet häät, päättivätkin hiertää kummankin jalan nilkan ihon rikki heti kun astuin talosta ulos. Siis mitä! Jouduin hipsuttelemaan varovaisesti ilman kenkiä linja-autoasemalle ja sitten Helsingissä juoksentelemaan ympäri Kamppia etsimässä rakkolaastareita ynnä muuta, hätäisesti kelloa vilkuillen ettemme myöhästyisi. Jos satuit näkemään viimeisen päälle laittautuneen naisen hoipertelemassa kivuliaan näköisesti Helsingin tai Tampereen kaduilla, niin se olin minä.

Kenkäkriisistä huolimatta häät olivat ihanat, niihin liittyen tulee kuvapostausta parin päivän sisällä. Kipeiden nilkkahaavojen vuoksi olenkin nyt viettänyt viimeiset päivät lähinnä sisätiloissa - sateinen sää sattui sopivasti tälle toipilasajalle. Olen viihdyttänyt itseäni ihastelemalla ystävän tupaantuliaislahjaksi tuomia neilikoita ja katsomalla pöhköjä videoita YouTubessa.
Mitä mieltä te olette täytetyistä eläimistä tai luista sisustuksessa? Entä yleisesti sellaisesta "outoilusta"? Tällaiset asiat tuntuvat usein jakavan mielipiteitä.

4 kommenttia

 1. Itse en niinkään välitä täytetyistä eläimistä mutta toi kallo on jotenkin tosi siisti! Ei oo tullut edes mieleen käyttää tuollaista sisustuselementtinä, mutta tykästyin siihen nyt :D Muuttojen jälkeen meilläkin on aina näyttänyt ihan kaaokselta, ja siihen menee aikaa että on muuton jälkeen edes voimia alkaa sisustaa. Kuitenkin, ootan innolla sisustuspostauksia sulta! :)

  Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain niin kaunista ja kiehtovaa tuossa kallossa on! Itsekin pidän kalloista/luista enemmän kuin täytetyistä eläimistä. :) Ja jep, kyllä tää muutto syö voimia ja tavarat etsivät oikeaa paikkaansa varmaan vielä pitkään.

   Poista
 2. Upea tuo kallo! Minusta se toimii loistavasti sisustuksessa :) Ylipäätään pidän (ja ihailen) personaallista sisustusta, jossa on kekseliäitä elementtejä.

  Tsemppiä muuton jälkeisen kaaoksen selättämiseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä! :) Persoonallisuus kaikessa on kyllä jotain mitä minäkin ihailen ja johon pyrin!

   Poista